Detta ingår i alla bröllopspaket

Möte, fika, ja kalla det vad ni vill. Vi ses några veckor innan er bröllopsdag och går igenom ert bröllop helt enkelt.

Full support innan, under och efter bröllopet.

Bilderna levereras ca 2-8 veckor efter bröllopet i svartvitt & färg, högupplöst i JPG format fullt bearbetade för fri användning.

Alla paket är sammanhängande timmar under bröllopsdagen.

Bokning & Avtal

Vid bokning av bröllopspaket skickar jag ut ett avtal och en faktura på 3000 Kr. Bokningsavgiften fungerar som en garanti på ert bokade datum och är inte återbetalningsbar vid avbokning. Resterande belopp betalas efter bröllopet och därefter får ni tillgång till era bilder.

Avtalet finns för att ni ska känna er säkra på allt kring bokningen och bilderna. Ni har alltid fri användningsrätt på era bilder och kan framkalla och publicera obegränsat. 

Reseersättning

Utanför Svedala & Malmö kommun, tillkommer reseersättning. För platser utanför tillkommer en milersättning på 30 kr/milen och en reseersättning på 350 kr/ timmen.

Bra att veta

Bra att veta är att jag utöver den tid jag är på plats hos er även gör förberedelser innan fotograferingen (t.ex. val av plats utifrån tid på dagen och väder, planering av poser) och efter fotograferingen redigerar jag era bilder, vilket är den största delen av arbetstiden för en bröllopsfotografering. Tiden som specificeras i samband med paketpriserna avser den sammanhängande tiden jag är ute på plats hos er. Jag utför bröllopsfotograferingar i hela Sverige. Jag innehar F-skatt och alla priser är inklusive moms.

TIDSBOKNING OCH FRÅGOR

Vill du boka eller har du frågor om bröllopsfotografering?
Kontakta mig via info@fotografmiakristina.se eller fyll i formuläret:

OBS! Jag svarar alltid inom 24 timmar så om du inte fått svar från mig så kolla i din skräppost då mina mail ibland hamnar i kundernas skräppost.

 

Words of love

Maria & Rasmus

Med en sprudlande energi & enorm inlevelse förevigade Mia vårt bröllop, vår fest & alla våra gäster på ett fantastiskt & påhittigt sätt. 

Hon kan hitta de finaste miljöerna & konstellationerna på ett kick och fånga de där speciella ögonblicken som man så ofta själv missar. 

Hon har också på ett lekfullt sätt tagit de bästa fotografierna på våra barn och har ett enormt tålamod. ” 

Anncha & Robban

“Vi kan varmt rekommendera Mia, hon förgyllde med sin kamera & humor vår bröllopsdag med roliga idérika bilder i härlig miljö. 

Ett minne för livet.” 

Sofie & Fredric

“Mia hjälpte oss föreviga vårt bröllop.
Hon följde oss hela dagen och lyckades föreviga
stunderna när kärleken svämmade över.

Det är många ögonblick som Mia lyckats fånga varenda känsla i och ändå fått behålla bilderna så naturliga. 

Hon är en fantastisk fotograf &en underbarentertainer som gjorde vårt bröllop oförglömligt!”

S